Sopar de gala 2017

El passat 11 de Febrer, es va celebrar un cop més el SOPAR DE GALA de l’ASSOSIACIÓ AMICS DEL CAVALL DE LES COMARQUES DE TARRAGONA. 

Aquest sopar es va realitzar a l’Hotel BREA’S situat a Reus, amb un excel·lent servei. A continuació del sopar, es van realitzar l’entrega de premis, en les mencions que premia a tots aquells janets que han estats guardonats en les seves categories i disciplines durant l’any 2016 en les comarques de Tarragona.

PREMIS LLIGA DE TARRAGONA 2016
DOMA CLÀSSICA :
 MENCIONS ESPECIALS EN LA TEMPORADA 2016 
Un cop finalitzat amb èxit i gran expectació, es va realitzar el gran homenatge a RITA.
Per la seva dedicació, paciència, per tants anys de fidelitat amb aquests animals tant majestuosos i per la gran quantitat de infants, adolescent i gent adulta que ha arribat a ensenyar, i no tant sols a muntar a cavall, si no ensenyar uns valors.
Més d’una quinzena de persones van voler sortir en el vídeo, homenatjant-la amb infinitats de anècdotes, somriures, plors d’emoció, etc.
Així que sols ens queda dir-te una vegada més, GRACIES RITA. 

I per finalitzar la nit, no podia faltar en fer el fantàstic i un tant desastrós vídeo de moda, MANIQUI CHALLENGE, amb la col·laboració de tota la sala.

En el següent link trobareu el vídeo:

Alguna fotografia del sopar, junt amb el nostre president i tresorera de l’associació, Enric Espasa i Mª Teresa Tella, entre altres membres importants de la nit.

Dejar una opinión

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.