22a FIRA DEL CAVALL dins la FIRA DE SANT JAUME

Nosaltres, l’ASSOCIACIÓ AMICS DEL CAVALL DE LES COMARQUES DE TARRAGONA, junt amb ANCEE, hem realitzat el passat dimecres i dijous el campionat morfològic amb un total de 150 cavalls de pura raça espanyola, tant amb procedència nacional, com europea. Valorant així, la seva bellesa, i perfecció en els moviments.

Fent un total de 15 categories entre poltres, eugues i cavalls de diferents edats dins la categoria corresponent. Entregant un total de 90 premis.

Posteriorment d’aquest gran concurs morfològic tant especial i bonic, vam seguir la FIRA de SANT JAUME.

DIVENDRES 21 DE JULIOL

Obrint les portes amb una competició social de “horse ball”. (basquet a cavall)

Seguint l’horari establert, van fer el temps d’hípica a càrrec de :

CLUB HIPIC TGN SPORT HORSES (Reus)

CLUB HIPIC QUADRES D’EN BLAI (Riudoms)

CLUB HIPIC TOMAS SANTIAGO (Cambrils)

Per després poder realitzar l’entrega de premis del campionat de Catalunya de MORFOLOGIA 2017.

I com no, l’esperat espectacle de les 23 h, de SANTI SERRA i FLORIN HARABOR. Amb un gran nombre de assistents a la grada. Amb les respectives càmeres de fotografia i de mòbil.

DISSABTE 22 DE JULIOL

Primera obertura de portes de la fira a les 9h amb el concurs d’ALTA ESCOLA i seguidament concurs de DOMA VAQUERA, ambdós puntuables pel campionat de Catalunya 2017. On els participants, sobretot els més petits van demostrar tindre una gran aptitud i ganes de seguir progressant.

Segona obertura de la fira a les 19 h.
Amb el concurs de salts d’obstacles, des de la primera mesura de 0.40 m fins a 1.20m. També puntuable per la Lliga de Tarragona i la Lliga de Catalunya.

Tot seguit, tots amb gran emoció, expectació i més d’algun/a, un gran patir, s’iniciava l’exhibició en salt d’alçada. Des de 1.40m fins a 2m.

S’iniciava amb 7 cavalls i 5 janets. Dels quals va estar molt renyit fins al final. Recordem que es una prova força difícil, amb molta aptitud, actitud. On el silenci acabava regnant la pista al tocar el salt més elevat. Tres cavalls van arribar fins la prova d’alçada de 2m, però malauradament dos d’ells van quedar eliminats fent-los empatar i quedar segons. Aconseguint la victòria i quedant en primer lloc, Oriol Pradells.

https://www.youtube.com/watch?v=KQzQx0My_o4

Com no, per concluir el dissabte, i amb tota la emoció a flor de pell encara, SANTI SERRA i FLORIN HARABOR, van actuar per fer el tancament d’aquest emocionant dissabte.

DIUMENGE 23 DE JULIOL

Obertura a les 8h del mati per acollir el concurs territorial de DOMA CLÀSSICA 0* i 1*. Puntuable per la lliga de Tarragona i la Lliga Catalana.

Amb aquesta modalitat, com en totes les altres, cal felicitar en tots els janets per l’esforç i dedicació. Aconseguint molt bones puntuacions, i alguna que d’altre bastant renyida. Enhorabona en tots i totes.

Cal esmentar que a causa de la forta tempesta, la secció de “Sant Jordi”, no es va poder realitzar.

Però un cop passada, els espectadors, personal de l’organització i janets es van tornar a preparar per seguir el més ràpid possible. Ja que la meteorologia va fer retardar els horaris vora els 35 minuts.

Així doncs, el Concurs de POL BENDING i BARREL RACING va reobrir la pista creant gran expectació al públic assistent.

Enllaçaven seguidament amb les exhibicions del TEMPS D’HÍPICA a càrrec de :

CLUB HÍPIC HEREDEROS DE SANTIAGO (Cambrils)

CLUB HÍPIC TGN SPORT HORSES (Reus)

CLUB HÍPIC LES PARADES (Les Borges del Camp)

CLUB HÍPIC WEST FORT (Salou)

CLUB HÍPIC QUADRES D’EN BLAI (Riudoms)

CLUB HÍPIC TOMAS SANTIAGO (Cambrils)

I com a cloenda d’aquest esperat SANT JAUME, no podia faltar l’espectacle de SANTI SERRA i FLORIN HARABOR. Una vegada més fent gaudir al públic i a tota l’expectació que va assistir aquest dia.

ALTRES ARTICLES RELACIONATS :

http://delcamp.cat/reusdiari/galeria/3574/21/fira-de-sant-jaume-reus-2017

http://delcamp.cat/reusdiari/galeria/3568/1/cursa-de-portadors-de-sacs-davellana-a-reus-2017

https://www.diaridetarragona.com/reus/La-Fira-de-Sant-Jaume-torna-al-Parc-de-la-Festa-de-Reus-aquest-cap-de-setmana-20170717-0039.html

Agrair a tots els vocals, col·laboradors i voluntaris per fer possible aquesta setmana.

Sobretot agrair al president ENRIC ESPASA LLAVERIA i al sot-president JOAQUIM OLIVÉ SANCHEZ per haver realitzat amb tant d’esforç, temps i delicadesa el morfològic i la fira.

També agrair a la secretaria, Maria TERESA TELLA ESCODA per fer possible que tot rutlles a la perfecció.

Gràcies a tothom per haver vingut i gaudit tant del món del cavall. EN BREUS PENJAREM ELS RESULTATS DE TOTS ELS CONCURSOS REALITZATS AQUESTS DIES A LA FIRA DE SANT JAUME 2017.

Dejar una opinión

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.